Skip to main content

Beolink Campagne

Ervaar Multiroom Geluid met de Beolink Flexible Bundels van Bang & Olufsen

 

Van 2 september tot 31 oktober biedt Bang & Olufsen Ed Baak in Houten een exclusieve kans om je huis te vullen met meeslepende audio dankzij de Beolink Flexible Bundels. Bij aankoop van twee of meer luidsprekers uit de Flexible Living-serie profiteer je van een aantrekkelijk aanbod. Deze bundels omvatten enkele van de meest iconische luidsprekers, zoals de Beosound Emerge, Beosound 2 (3e generatie), Beosound Level, Beosound A5, Beosound Balance, en de Beoplay A9 (5e generatie).

 

Met deze campagne draait alles om het creëren van een multiroom geluidservaring. Dankzij de flexibele plaatsing van de luidsprekers kun je in elke ruimte genieten van jouw favoriete muziek, terwijl je via de Bang & Olufsen-app eenvoudig alle luidsprekers aan elkaar koppelt. Of het nu gaat om een rustige ochtend in de keuken of een levendige avond met vrienden in de woonkamer, de Beolink Flexible Bundels brengen muziek tot leven in elk hoekje van je huis.

 

Ontdek welke luidspreker bij jou past

Weet je niet zeker welk product het beste bij je woonruimte en lifestyle past? Neem dan contact op met de winkel om persoonlijk advies te krijgen en het perfecte product te ontdekken voor jouw multiroom geluidsopstelling.

 

Mis deze kans niet om je huis te transformeren met het kenmerkende geluid van Bang & Olufsen!