Skip to main content

Beolab 5 Trade-In

Omruilactie Beolab 5 – Upgrade naar de nieuwste luidsprekers van Bang & Olufsen

 

Vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2024 biedt Bang & Olufsen Houten een exclusieve omruilactie aan voor eigenaren van de Beolab 5. Bij het inruilen van deze iconische luidsprekers ontvangt u een aantrekkelijk bedrag wanneer u overstapt op de aankoop van nieuwe luidsprekers: de Beolab 28, Beolab 50, of Beolab 90. De exacte inruilwaarde wordt in de winkel gecommuniceerd.

 

De Beolab 5, gelanceerd in 2003, staat bekend om zijn krachtige prestaties en innovatieve akoestische lens technologie, die een brede en gelijkmatige verspreiding van geluid biedt.

 

Meerwaarde van een upgrade

Met de nieuwe generatie luidsprekers zoals de Beolab 28, Beolab 50 en Beolab 90, geniet u van een nog verfijnder geluid, geavanceerde technologie en een prachtig design dat perfect past in moderne interieurs. Deze luidsprekers combineren precisie met krachtige prestaties, waardoor uw luisterervaring naar een hoger niveau wordt getild.

 

                •             Beolab 28: Een slanke, draadloze luidspreker met een rijke, gedetailleerde klank. De adaptieve akoestiek past het geluid automatisch aan de ruimte aan voor een optimale luisterervaring.

                •             Beolab 50: Deze luidspreker biedt ongeëvenaarde geluidskwaliteit en beschikt over geavanceerde technologieën zoals Active Room Compensation, die het geluid afstemt op uw specifieke ruimte.

                •             Beolab 90: Het vlaggenschip van Bang & Olufsen. Deze luidspreker is een technologisch meesterwerk met 360-graden geluidsverspreiding en ongekende precisie, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende luisteraars.

 

Kom naar de winkel om de mogelijkheden te bespreken en de inruilwaarde van uw Beolab 5 te ontdekken. Dit is uw kans om een stap vooruit te zetten en te genieten van het allerbeste wat Bang & Olufsen te bieden heeft.